Uluslararası Farmafikir 4 Yarışması Ödül Töreni

Pharmetic-Girişimci Eczacılar Derneği’nin düzenlediği  "Uluslararası Farmafikir 4 Yarışması " Ödül Töreni 25 Nisan 2019 tarihinde Fakültemiz ev sahipliğinde Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Törenin açılış konuşmaları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel ve Pharmetic-Girişimci Eczacılar Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Armağan Ener tarafından yapılmıştır. Uluslararası Farmafikir 4 Yarışması’nda 4 finalist arasına kalan Fakültemiz 5. Sınıf öğrencileri Merve Dede ve Şeyda Şentürk’ün “Eczanede Reçetesiz İlaç Kontrol Sistemi (E.R.İ.K.S)” projesi ikincilik ödülü kazanmıştır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve projeye danışmanlık yapan hocamız Dr.Öğr.Üyesi Sevgi Karakuş’u tebrik ediyoruz. Ayrıca Fakültemiz en “İnovatif Üniversite” ödülünü de almıştır. Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Uslu yönetiminde M.Ü. Türk Müziği Topluluğu konseri ödül törenine renk katmıştır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2019 23:03:10 tarihinde güncellenmiştir.