"Kocaeli Eczacı Odası-Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve MÜSEM sertifikasyon töreni"

Kocaeli Eczacı Odası-Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz toplam 60 saatlik 2 modülden oluşan eğitimlerimiz tamamlanmıştır.

M.Ü Eczacılık Fakültesi Vekil Dekanımız Prof Dr Ş.Güniz Küçükgüzel, MÜSEM Müdürümüz Prof.Dr.Ahmet Yılmaz, MÜSEM  Koordinatörü Sn. Öğr.Gör.Müge Yazgan, Hocalarımız Doç.Dr.Mesut Sancar, Prof Dr. Göksel Şener, Prof Dr Azize Şener, Ecz Aylin Sancar, Doç. Dr Derya Özsavcı, Yrd Doç.Bahar Göker hocalarımızın ve Kocaeli Eczacı odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Bilal Arpacı başta olmak üzere tüm eğitim alan eczacıların  katılımıyla MÜSEM sertifikasyon töreni yapılmıştır.

Töreni sunan Ecz.Demet Sakallı ve Kocaeli Eczacı odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Bilal Arpacı’nın eğitim veren hocalarımıza Kocaeli Eczacı Odası adına Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 05.04.2017 15:33:38 tarihinde güncellenmiştir.