2016-2017 Eğitim öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul toplantısı 21.06.2017 tarihinde Anfi-1'de öğretim üyeleri ve elemanlarının katılımı ile gerçekleşmiştir.  Dekan Vekilimiz Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel'in açılış konuşması ile başlayan kurulda ilk olarak Tanıtım Koordinatörlüğü adına Yrd.Doç.Dr Sevgi Karakuş tanıtım koordinatörlüğü ile ilgili gerçekleştirilen faaliyetlerini sunmuştur. Daha sonra İletişim Koordinötörlüğünü temsilen Yrd.Doç.Dr Sevinç Şahbaz İletişim Koordinatörlüğü faaliyetleri hakkında detaylı bilgi vermiştir.  Öğrenci işlerinden sorumlu Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu öğrenciler ve eğitim öğretim süreçleri hakkında detaylı sunum yapmıştır. 2016 Yılı Akademik Performans ve Fakültemiz bütçe olanakları ve katma bütçe ve döner sermaye harcamaları sunumunu Dekan Yardımcımız  Doç.Dr.Timuçin Uğurlu yapmıştır. İdari işler hakkında Fakülte sekreteri Turan Tuna paylaşımda bulunmuştur. Dekan vekilimiz Prof.Dr.Ş. Güniz Küçükgüzel Akademik durum ve performans hakkında bilgiler verdikten sonra Profesörlük kadrosuna atanan Mesut Sancar ve Şule Rabuş,  Yardımcı Doçent kadrolarına atanan Turgut Taşkın, Ali Şen, İsmail Şenkardeş ve Deniz Çıkla-Yılmaz'a, ve ayrıca araştırma görevlisi kadrosuna atanan Setenay Özer ve Damla Damar'a Teşekkür belgeleri Dekan Vekilimiz tarafından verilmiştir. 2017 Yılı "ECZACILIK FAKÜLTESİ ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ" 2016-2017 yılları yapmış olduğu bilimsel ve akademik faaliyetler göz önüne alınarak Yrd.Doç.Dr. Esra Tatar'a verilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 21.06.2017 14:22:19 tarihinde güncellenmiştir.