Bilim Saati 3

06 Mart 2017 Pazartesi günü Fakültemizin Bilim Saati Etkinliği kapsamında öğretim elemanımız Arş. Gör. Dr. Tuğçe Yeşil Devecioğlu Prof. Mustafa Nevzat Salonunda “”Bireye Özgü Tıp: Tip 2 Diyabette Rolü” başlıklı bir sunum yapmıştır. Sunumunda farmakogenomik çalışmalarda son yenilikler ve omik bazlı teknolojide mikrobiyom, epigenom gibi alanların da bireye özgü tedaviye katkısı; bireye özgü tıp alanındaki gelişmeler, Avrupa, Amerika ve ülkemizde bu konu için atılan adımlar, sosyal tıp  gibi konu başlıkları üzerinde konuşarak alanın multidisipliner olduğunu vurguladığı sunumunda son olarak Tip 2 diyabet tedavisi açısından bireye özgü tıp alanındaki gelişmeleri de dinleyiciler ile paylaşmıştır. Bilim Saati Etkinliği sorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Güler Yalçın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Arş. Gör. Dr. Tuğçe Yeşil Devecioğlu’na Fakültemizin Teşekkür belgesini takdim etmiştir. Dekanımız ise, etkinliği düzenleyen ve sunumu gerçekleştiren hocalarımıza teşekkürlerini sunmuştur.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 07.03.2017 09:54:32 tarihinde güncellenmiştir.