Çevre, İklim Değişikliği ve Karbon Ayak İzi

Fakültemiz Prof. Mustafa Nevzat Pisak Konferans Salonu'nda Dr. Yaşar Atacık'ın konuşmacı olarak yer aldığı "Çevre, İklim Değişikliği ve Karbon Ayak İzi " isimli bir toplantı 01.03.2017 tarihinde saat 12:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir.  Dr. Atacık konuşmasında iklim değişikliği ve küresel ısınma ile ilgili bilinmesi gereken gerçekler ve bunu önlemeye ait yapılabilecekler konusunda detaylı bilgi sunmuştur. Son yıllarda önem kazanan "Karbon Ayak İzi" hakkında detaylı bilgiler aktaran Dr. Atacık, Karbon Ayak İzimizi azaltmaya yönelik alınacak basit tedbirler hakkında bilgiler de vermiştir. Öğrenci ve akademisyenlerin büyük ilgi ile izlediği sunum sonunda Dr. Atacık'a  Dekanlığımız adına teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.03.2017 15:07:16 tarihinde güncellenmiştir.