"Endüstriyel Eczacılık" ve "İyi İmalat Uygulamaları" ders sunumları

İEİS (İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası) ile işbirliği içinde yürütmekte olduğumuz Güz Dönemi Sanayi Alan Derslerinden ECZ 573 kodlu "Endüstriyel Eczacılık" ve ECZ 571 kodlu "İyi İmalat Uygulamaları"  kapsamında bu sene yine İlaç Sanayii'nin farklı bölümlerinin önde gelen isimleri öğrencilerimizle bir araya gelmiştir. Bu dersler kapsamında öğrencilerimiz sanayiinin farklı alanlarındaki iş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmakla beraber merak ettikleri soruları da konuşmacılara sorma şansına sahip olmuşlardır. Öğrencilerin interaktif katılımı ile geçen derslerin sonunda katılan konuşmacılara Dekanlığımız tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri verilmiştir.

Sanayi Alan dersleri kapsamında 2016-2017 Güz Döneminde katılmış olan konuşmacılar ve konular:

• İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası Kurumsal İlişkiler ve Endüstriyel İlişkiler Grup Müdürü Ferda Fındık “Dünya'da ve Türkiye'de İlaç Endüstrisine Bakış”
  • Bilim İlaç Üretim Yöneticisi Ayhan Demirel“İlaç Üretim Süreçleri”
  • Daiichi Sankyo Ruhsatlandırma ve Pazara Erişim Müdürü Uzm. Ecz. Mertkan Turnacılar “Ruhsatlandırma”
  • Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Tesis Yöneticisi Emrah Orbay  “Radyofarmaside İyi Üretim uygulamaları”
  • Berko İlaç İşletme Müdür Yardımcısı Uzm. Ecz. İnan Şahin “Endüstriyel Eczacılık ve İyi İmalat Uygulamaları”
  • Eczacıbaşı Kamu İlişkileri Danışmanı Suphi Ayvaz “Reçetesiz İlaçlar”
  • Arven İlaç Biyoteknoloji Bölüm Müdürü Dr. Ecz. İrem Yenice “Biyoteknoloji”
  • Recordati İlaç GMP Sorumlusu Serpil Yılmaz “Ambalaj ve Etiketleme Kontrol”
  • Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Yöneticisi Burcu Özkal Güneş” İlaç Endüstrisinde İnsan Kaynakları”
  • Bristol Myers Squibb Ruhsatlandırma Direktörü Ecz. Tülfer Sezer ve Bristol Myers Squibb Kalite Sorumlusu Deniz Akcan  “Piyasadan Ürün Geri Çekme”
  • Bilim İlaç Medikal Destek Müdürü Metin Topsakal “Pazarlama ve Tanıtım”
  • Pharmactive İlaç Kaite Güvence Uzmanı Emel Ersoy Yaman “Kalite Yönetimi, Kalite Güvencesi, Kalite Kontrol”
  • Abdi İbrahim İlaç Pazar Erişim Uzmanı Mert Kavak” Farmakoekonomi

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 20.03.2017 14:45:13 tarihinde güncellenmiştir.