Fitoterapi Dersi Kapsamında “Homeopati Tıp Bilimi” Sunumu

14 Mart 2017 Salı günü Fakültemiz 3.sınıf öğrencilerine, Fitoterapi Dersi kapsamında Homeopati Uzmanı Dr. Yegane Koulieva Özcan Amfi 3’de “Homeopati Tıp Bilimi” konulu bir sunum yapmıştır. Sunumunda Dr. Yegane Kouileva Özcan Homeopati’nin tarihçesi, temel prensipleri, temel kavramları, homeopatik ilaç hazırlama yöntemi ile ilaç kaynakları, Avrupa ülkeleri ile diğer ülkelerdeki durumu ve klinik deneyimlerini Fitoterapi dersi öğrencileri, Farmakognozi öğretim üyeleri ve yardımcıları ile paylaşmıştır. Fitoterapi dersi öğretim üyesi Doç.Dr. Sevda Süzgeç Selçuk yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Dr. Yegane Kouileva Özcan’a Fakültemiz adına Teşekkür Belgesini takdim etmiştir. Dekanımız ve dekan yardımcılarımız sunumu gerçekleştiren Dr. Yegane Kouileva Özcan’a teşekkürlerini sunmuşlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 17.03.2017 08:51:05 tarihinde güncellenmiştir.