1991 Mezunları "Meslekte 25.yıl plaket töreni"ve Mezunlar Buluşması

M.Ü.Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneğinin düzenlediği "Meslekte 25.yıl plaket töreni ve Mezunlar Buluşması" aralarında Fakülte öğretim üyemiz Y.Doç.Dr.Sevgi Karakuş'un da bulunduğu 1991 Mezunlarına 6 Mayıs günü İSTEK Göztepe Sosyal Tesislerinde yapıldı. Dernek Başkan Yardımcısı Uzm.Ecz.Belkıs ÜNVER'in derneğimizi tanıtan ve etkinliklerinden bahseden açılış konuşması ile başlayan törende Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL'in Fakültemizin geçmişden geleceğe eğitim-öğretim konusunda hangi aşamalar geçirdiği konusundaki konuşmasının arkasından 1991 mezunlarına 25.yıl plaket töreni ile devam edildi. 1991 Mezunları adına Ecz. Banu Şenyücel ve Ecz.Erdem Girgin'in kendi dönemlerini anlatan güzel bir sunum yapıldı.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.05.2016 15:07:39 tarihinde güncellenmiştir.