Türk Eczacılık Günü Kutlamaları 17 Mayıs 2016

Fakültemizin öğrenci klüpleri ile birlikte düzenlediği “Türk Eczacılık Günü Kutlamaları”17 Mayıs 2016 Salı günü Ord.Reşat Kaynar Salonunda 1972 mezunumuz geçmiş dönem milletvekili Ecz.Mehmet Domaç, Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Mehmet Akalın, Sağlık Bilimleri Üniv.Rektörü Prof.Dr.Cevdet Erdöl, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Serap Helvacı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Göksel Şener, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Meral Yüksel, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Fulya Erlüle, TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, TEB II.Başkanı Ecz.Sinan Usta, TEB 1.Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu, 31.Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bilal Arpacı, 1979 mezunumuz TEKB Başkanı Ecz.Mustafa Turunç, M.Ü.Eczacılık Fak.Mezunları Derneği Bşk.Yardımcısı Ecz.Belkıs Ünver, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. MUPSA’nın Bilinçli Antibiyotik Kullanımı, Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın, Twinnet Projesi faaliyetlerinin de paylaşıldığı etkinlikte, Nobel kimya ödülü sahibi Prof.Dr.Aziz Sancar’ın öğrenci sorularından oluşan video gösterimi ardından, “Kadınlık Bizde Kalsın” konulu tiyatro gösterisi ve tüm öğrencilerimizin katılımı ile orta bahçe etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.05.2016 12:19:40 tarihinde güncellenmiştir.