M.Ü.Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği'nin "Meslekte 25.Yıl" Plaket Töreni

M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği 1992 yılı mezunlarına 25. Yıl plaket törenini 5 Mayıs 2017 Cuma günü Göztepe İSTEK Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi. Tören açılış konuşmasını Dernek Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Uzm.Ecz. Belkıs Ünver yaptıktan sonra Dernek Yönetim Kurulu Başkanı ve Fakülte Dekan Vekili Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel Fakültenin eğitim-öğretimi ve yapılan yenilikleri hakkında değerli meslektaşlarımıza bilgi paşlaşımında bulundu. Yine M.Ü Mezunlar Ofisi Koordinatörü Prof.Dr. İ. Esen Yıldırım, Marmara mezunlarının aynı çatı altında toplanması için yaptıkları faaliyetleri mezunlarımızla paylaştı. Ardından gerçekleşen plaket töreninde mezunlarımız çok duygulu anlar yaşadı. Tören için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, 40. Yıllarında da birlikte olmayı diliyoruz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 09.05.2017 16:34:38 tarihinde güncellenmiştir.