Farmakademi Kulübünden "Geleceğin Eczacıları, Efsaneleri Siz Yok Edin" Temalı Etkinlik

Farmakademi Kulübü öğrencileri, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden Mustafa Enes AKSOY ve Elif Çağla ERDOĞAN ile işbirliği yaparak 21 Kasım 2016 tarihinde Amfi 1' de doğum kontrol yöntemleri hakkında interaktif, eğlenceli ve bir o kadar da öğretici bir etkinliğe imza atmışlardır. "Geleceğin Eczacıları Efsaneleri Siz Yok Edin" teması kapsamında doğum kontrolü ile ilgili kafalardaki soru işaretlerini gidermek ve eczacı adaylarını bu konuda daha bilinçli hale getirmek amacıyla Prof. Dr. Sezai ŞAHMAY sunum yapmıştır. Bayer Kadın Sağlığı Pazarlama Müdürü Pelin İÇİL'de bu etkinliğe destek vererek öğrencilerle soru-cevap bölümünü gerçekleştirmiştir.Katılımcılar bu sunumda etkin rol alarak ve her soruya önce kendileri cevap vererek bilgilerini ölçme fırsatı elde etmişlerdir. Sunum öncesi ve sonrası yapılan anketlerle de katılımcılar kendilerini ve eğitimi değerlendirme şansı bulmuşlardır. Etkinliğe 160 öğrenci eşlik etmiş ve yaklaşık iki saat sürmüştür. Sunum sonrası sertifikaların dağıtımı ve anket sonuçlarının değerlendirilmesi ile etkinlik sona ermiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 04.12.2016 21:43:04 tarihinde güncellenmiştir.