MEK'den "Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı (EUS) ve 6197 Sayılı Yasa Hakkında Merak Edilenler" Başlıklı Etkinlik

Marmara Eczacılık Kulübü (MEK) Eğitim ve Kariyer Koordinatörlüğü 13 Aralık 2016 Salı günü Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesinde "Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı (EUS) ve 6197 Sayılı Yasa Hakkında Merak Edilenler" başlıklı bir etkinlik düzenlemiştir. Etkinlikte konu ile ilgili İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Zafer Cenap Sarıalioğlu bir sunum yapmış ve bu konuda merak edilen soruları cevaplandırmıştır. Etkinliğe Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Türkan Yurdun'da Eczacılık Mevzuatı dersi kapsamında destek vermiştir. Etkinliğe katkılarından dolayı Sayın Sarıalioğlu'na Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Timuçin Uğurlu tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir. MEK'in çıkarmış olduğu SENTEZ 2016 dergisi başta İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Zafer Cenap Sarıalioğlu olmak üzere öğretim üyelerine ve katılan tüm öğrencilere dağıtılmıştır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 16.12.2016 09:15:23 tarihinde güncellenmiştir.