MUPSA'dan KariyeRx Etkinliği

MUPSA Kulübünün bu yıl ikincisini düzenlediği KariyeRx etkinliği 14 Mart 2018'de  Farazi Mahkeme Salonunda gerçekleştirildi. Saat 9.30 da başlayan etkinlik gün boyunca devam etti. Firmaların farklı  departmanlarında  çalışan misafir konuşmacılar pozisyonları, departmanları, geçmiş deneyimleri hakkında bilgilendirme yaptı. Sabah yapılan oturumlarda ilk olarak  Farmacity'den Esra Güney Barış'ın Departmanlar&CV Hazırlama ile ilgili yaptığı sunum sonrasında MUPSA Kulübü kurucularından ve şu anda Eczacıbaşı Pazarlama Müdürü olan Gamze Doğan Dönmez; Abbott'dan Ürün Müdürü Ufuk Kır birer konuşma yaptı. Öğleden sonraki oturumlarda ise Pfizer Ülke Farmakovijilans Lideri Elif Dinçel Yücel; Arven Biyoteknoloji ve ARGE Müdürü İrem  Yenice; Marmara Eczacılık mezunu Lilly Kıdemli Ruhsatlandırma Uzmanı Buse Kerimler; Roche Kalite Yönetim Müdürü Ülkü Evcil, Fiyatlandırma ve Pazar Erişim Uzmanı Başak Güler, Ruhsatlandırma Uzmanı Cangül Yurtdaş sunumlarını yapıp öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Etkinlik sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi ve tüm katılımcılara katılım sertifikaları verildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.03.2018 08:44:54 tarihinde güncellenmiştir.