Eczacılık Fakültesi Öğrenci Kulübü MUPSA, 8. Altın Havan Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Alanında İkinci Defa Ödüle Layık Görüldü

MUPSA "Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın" projesiyle 8. Altın Havan Sosyal Sorumluluk ödülünü aldı. 15 Aralık 2017 Cuma gecesi gerçekleşen ödül töreninde MUPSA Kulübü adına ödülü 2016-2017 dönemi Proje ve Eğitim Koordinatörü Suna Önder aldı. Ödülü kendisine  Prof. Dr. Mesut Sancar takdim etti. Suna Önder ödül sonrası yaptığı konuşmasında destekleri için Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'e, MUPSA Kulübü Danışmanı Yard.Doç. Dr. G. Hale Özcömert Coşkun'a, Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın Projesine katılan tüm kulüp arkadaşlarına ve emeğine geçen herkese teşekkür etti.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2019 23:01:14 tarihinde güncellenmiştir.