Novartis'ten Ruhsatlandırma Süreçleri

Novartis’in 2 yıl önce başlattığı Yeni Ufuklar Projesi kapsamındaki seminerlerinin bu yılki ikincisi 18 Mart 2014 tarihinde "Ruhsatlandırma Süreçleri" olarak gerçekleştirildi. Novartis Ruhsatlandırma Müdürü Selcen ERdem'in konuşmacı olarak katıldığı semineri yaklaşık 35 öğrencimiz dinledi. Sayın Selcen Erdem konuşmasında Türkiye'de ilaçların ruhsat başvuru sürecinden, Novartis'in bu konudaki deneyimlerinden bahsetti ve kendi kariyer geçmişinden örnekler sıunarak öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu. Kendisi bir eczacı olmadığı halde eczacıların ilaç sektörü için ne kadar önemli bir meslek grubu olduğuna da dikkat çeken Erdem'e konuşmasının sonunda DEkan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar tarafından bir teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 26.03.2014 06:52:12 tarihinde güncellenmiştir.