Açılış Haftası Etkinlikleri

Fakültemizin özellikle birinci sınıf öğrencilerine yönelik ve tüm öğrencilerin katılımına açık olarak düzenlenen , Fakültemiz Anabilim Dalları, Öğrenci Klüpleri, Erasmus, Mezunlar Derneği ve Fakültemiz Marmara Eczacılık Dergisi standlarının yer aldığı "Açılış Haftası Etkinliği"  12 Ekim -16 Ekim 2015 tarihleri arasında fakültemiz öğrenci koridorlarında gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında Anabilim Dalları araştırma olanaklarını ve akademik faaliyetlerini;  Öğrenci Klüpleri, Erasmus ve Mezunlar Derneği ise faaliyetlerini paylaşmışlardır. Açılış Haftası Etkinliğine çok sayıda  öğretim üye ve elemanı  katılmış olup, öğrencilerimiz yoğun  ilgi göstermiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.10.2015 21:20:34 tarihinde güncellenmiştir.