"Acıbadem Eczacılık Hizmetleri Kariyer Günleri" Etkinliği Fakültemizde Gerçekleşti

"Acıbadem Eczacılık Hizmetleri Kariyer Günleri" kapsamında Eczacılık Hizmetleri Koordinatörü Ecz. Aylin Altanlar ve İşe Alım Uzmanı Sena Basmacı Fakültemizde öğrencilerimizle biraraya geldiler.  Fakültemiz Tanıtım Koordinatörlüğünün katkılarıyla 11 Mayıs 2017 Perşembe saat 12.00-13.00 saatleri arasında  Prof.Dr. Mustafa Nevzat Pisak Konferans Salonundagerçekleşen etkinlikte konuklarımız Acıbadem Hastanelerinde eczacıların çalışma sistemleri hakkında detaylı bilgiler verirlerken bu sektörde çalışmayı düşünen öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktardılar. Sunum sonunda Dekanlığımız adına Sayın Altanlar ve Basmacıya teşekkür belgeleri Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu tarafından takdim edildi. Konuklarımızda Acıbadem Eczacılık Hizmetleri Kariyer Günleri'ne Fakültemizin verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi sunmuşlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.05.2017 17:22:06 tarihinde güncellenmiştir.