Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği Kariyer Günleri

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği Kariyer Günleri kapsamında 1991 mezunumuz olan Takeda İlaç Sağlık Ticaret A.Ş. İş Geliştirme ve Operasyon Direktörü Sayın Ecz.A.Erdem Girgin 1 Mart Çarşamba günü Anfi -2 de öğrencilerimize "Neden Eczane Eczacılığını Seçmedim?" konulu bir sunum gerçekleştirmiştir. Sunumunda mezunlarımızın ilaç sektöründe yakalayacakları kariyer fırsatlarından detaylı olarak bahseden Ecz. Girgin, sunum sonunda öğrencilerimizin sektör ile ilgili merak ettikleri soruları da cevaplamıştır. Ecz. Girgin'e Mezunlar Derneğimiz tarafından katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 03.03.2017 08:48:04 tarihinde güncellenmiştir.