Fakültemizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ilk Akademik Kurul Toplantısı 9 Kasım 2018 tarihinde, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla; Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

"1963'den Geleceğe" teması ile her yıl Fakültemizin kuruluşunun kutlandığı   9 Kasım, bu sene kuruluşunun 55.yılını kutlayan fakültemizin  kurumsal günü olarak  Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla Akademik Kurul toplantısı şeklinde gerçekleştirildi. Akademik Kurul fakültemizin tanıtım filmi ile başladı. Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel'in ilaçta yerelleşme ve yerlileşmenin önemini vurguladığı, Fakültemizin kalite odaklı akademik, idari ve öğrenci faaliyetlerini içeren sunumuyla devam etti. Rektörümüz Sayın Özvar'ın, öğretim elemanlarına; akademik faaliyetlerin analizleri, Eczacılık Fakültesinden beklentileri, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.

Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL'in sunumu

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 20.11.2018 08:53:10 tarihinde güncellenmiştir.