9 Kasım "1963'den Geleceğe"

Fakültemizin ilk çekirdeğini oluşturan Özel İstanbul Eczacılık Yüksek Okulu'nun Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açılmasına izin verildiği tarih olan 9 Kasım 1963'den günümüze kadar geçen 52 yıl anısına 9 Kasım 2015 tarihinde "1963'den Geleceğe" isimli bir etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında fakültemizin ilk kurulduğu yıllardan günümüze kadar geçen süreci, öğrenciler ile Fakültemiz dekanı Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'in röportajındaki anlatım ve çeşitli görseller eşliğinde sunulmuştur.  Dekanımız Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'in fakültemizde gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan hedefleri anlattığı konuşmasının ardından Dekanımız yeni yönetim olarak , geçmiş dönem dekanı Prof.Dr.Gülden Z.OMURTAG, Dekan Yardımcıları Doç.Dr.Mesut SANCAR ve Doç.Dr.Kübra ELÇİOĞLU'na da teşekkür plaketi sunmuşlardır. Etkinlikte Fakültemizde görev yapan ÖYP kadrosunda bulunan araştırma görevlilerine de teşekkür belgeleri Dekan ve Dekan Yardımcıları tarafından verilmiştir. Etkinliğe katılan emekli öğretim üyelerinin paylaştıkları fakülte hayatı anıları hem duygusal hemde neşeli dakikaların yaşanmasına vesile olmuştur.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.11.2015 22:18:33 tarihinde güncellenmiştir.