Bursa Eczacı Odası'ndan MÜSEM sertifikasyon töreni

13 Mayıs günü Bursa Eczacı Odası, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen eğitiminin sertifikasyon töreni Bursa Akademi odalar Birliğinde yapılmıştır. Bursa Eczacı Odası Başkanı Ecz İ. Yalın ÖKMEN ve Dekan Vekili Prof Dr Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL'in konuşmalarının ardından eğitime katılan eczacılara katılım belge ve sertifikaları verilmiştir. Törende Prof.Dr.Azize Şener ve Yrd.doç.Dr.Bahar Göker de yer almıştır. Ayrıca, törende eğitimde yer alan hocalarımıza ve MÜSEM Müdürü Prof.Dr.Ahmet YILMAZ'a teşekkürlerini sunmak adına Bursa Eczacı Odası tarafından hazırlatılan İznik Çinisi isimlikler Bursa Eczacı Odası Başkanı adına Dekan Vekilimiz Prof Dr Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL tarafından takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 31.05.2017 23:09:54 tarihinde güncellenmiştir.