MUPSA Ecza Dolabı Projesi

MUPSA 'Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın' adlı projesinin ilk ayağını Sakarya Kaynarca Müşerref Sabri İlk-Ortaokulun'da gerçekleştirdi. 20 Nisan Çarşamba Günü fakültemizden 25 öğrenci hazırladıkları küçük hediyelerle birlikte okulu ziyaret ettiler. Kulüp başkanı Naz Çakır tarafından ortaokul bölümüne gerçekleştirilen sunumda üniversite hayatı ve eczacılık mesleğinden bahsedildi. Merak ettikleri soruların cevaplandığı sunumun ardından,öğrencilerle birlikte yapılan deneylerde de  oldukça keyif aldılar. İlköğretim ve anasınıfı öğrencileriyle birlikte resimler çizip, oyunlar oynayan öğrencilerimiz tüm günü okulda geçirdiler. Projede emeği geçen proje koordinatörümüz Polen Sev ve takımına, misafirperverliğinde ötürü ilk-ortaokul öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 27.04.2016 14:40:47 tarihinde güncellenmiştir.