MUPSA ile Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın!

MUPSA Proje ve Eğitim Takımı ile 2017 Altın Havan Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü kazandıkları "Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın" etkinliğinin yedincisi 23 Ekim Salı günü Maltepe Mürevvet Hanım İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Eczacılık fakültemizden 31 öğrencisi tarafından sınıflara dağılarak ilkokul öğrencilerine eczacılık mesleği, akılcı ilaç kullanımı, üniversite hayatı gibi konularda bilgi verildi ve öğrencilerin soruları uygun bir dille yanıtlandı. Sonrasında ise iletişime sohbet şeklinde devam ederek keyifli oyunlar oynandı. Etkinlik sonunda da MUPSA Proje ve Eğitim Koordinatörü Hilal Birinci ve başkanı Edanur Karagöz tarafından İstanbul Ecza Koop sponsorluğundaki ecza dolabı okul yönetimine takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 15.01.2019 08:59:35 tarihinde güncellenmiştir.