2. ARGE Pazarı Yarışmasında Birincilik Ödülü

Fakültemiz Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Arş.Gör.Dr. Yusuf Kemal Demir, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi,  İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Akdeniz İhracatçıları Birliği tarafından 18-19 Eylül 2012 tarihinde Dış Ticaret Kompleksi Binasında gerçekleştirilen, "Kimyevi maddeler ve mamulleri sektöründe 2. Arge proje pazarı (uluslararası katılımlı) yarışması"nda ilaç ve eczacılık ürünleri kategorisinde "Ağrısız mikro-iğneler aşı cihazlarında devrim olabilir" isimli proje ile 8000 TL değerindeki 1.lik ödülü almıştır. Kendisini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 01.02.2013 19:42:23 tarihinde güncellenmiştir.