MEK ZİRVE 23

Etkinliğimizde eczacılık mesleğinin ilaç sektöründeki ve farklı alanlardaki birçok yönünden bahsedecek konuşmacılarımız çeşitli üniversitelerin eczacılık, kimya mühendisliği, moleküler biyoloji ve genetik gibi bölümlerinde okumakta olan öğrencilere tecrübelerini ve tavsiyelerini aktaracaktır. Bahsedilecek konular dosyamızda da bulunmasının yanında şu şekildedir; ilaç sektöründe pazarlama, girişimci eczacı, farmakovijilans sektöründe eczacının rolü,oftalmoloji,  nörofarmasötikler, ilaç sektöründe lider eczacı, ilaç üretiminde eczacının rolü ve görevi, nanoteknoloji, nanotıp ve 3D printerlar. Etkinliğimiz 2 gün boyunca sabah 11.00 akşam 16.30 arasında olacaktır. Zoom ve YouTube kanallarımız üzerinden etkinliğimizi düzenleyeceğiz. Etkinliğe gerekli şartları sağlayarak katılım sağlayan arkadaşlarımıza çekiliş sonucunda hediyeler vereceğiz. Etkinliğimiz katılım belgeli olacaktır.

MARMARA ECZACILIK KULÜBÜ, Konuşmacılar: Ecz. Erdem Girgin, Ecz. Etem Tuncel, Ecz. Doğa Zeki, Ecz. Rümeysa Toprak, Ecz. Çağrı Malkoç, Ecz. Gaye Karaata, Ecz. Bora Hazır, Ecz. Erem Bilensoy, Ecz. Evrim Damar Konuk

Zoom, 20-21 Mayıs 2023, saat 11:00-15:40

IMG_5335.JPG (264 KB) IMG_5016.JPG (220 KB)