Proje Döngüsü Yönetimi Semineri

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından düzenlenen ‘’Proje Döngüsü Yönetimi Semineri’’ 24.10.2018 tarihinde Fakültemizde gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof.Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL'in bir  kurumun devamlılığında gençliğin  ve gençliğin dinamizmini sağlayan projenin önemini iceren açılış konuşması ile başlayan toplantıya Fakültemiz Dr.Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri, doktora ve  EUS öğrencileri katılım sağladılar. MİTTO Proje Destekleri ve Eğitim alanında faaliyet gösteren Dr. Nur FINDIK ÇINAR’ın gerçekleştirdiği sunumda “Proje Döngüsü Yönetimi Nedir?”, “Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı ve Mantıksal Çerçeve Matrisi Nedir?”, “Proje Yönetiminin Ana Unsurları” başlıklarında detaylı bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Program sorular cevaplandırılarak sona erdirildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2018 13:16:54 tarihinde güncellenmiştir.