Birinci Sınıf Öğrencilerinin Oryantasyon Eğitimi, Öğrenci ve Ulaşım Kartları Hakkında

Fakültemizi Kazanan ve Kayıt Yaptırmış Öğrencilerimize Oryantasyon Günü

M.Ü.Eczacılık Fakültesini kazanan ve kayıt yaptırmış öğrencilerimize Oryantasyon Günü, 15 Eylül 2015 Salı Saat 15.00'de  Amfi 1'de yapılacaktır. Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.GünizKüçükgüzel, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu ve Doç.Dr.Timuçin Uğurlu, Fakülte Sekreteri Turhan Tuna, Öğrenci İşleri Bürosu Sorumlusu İnci Cem tarafından Fakültemizin tarihçesi, konumu, öğrenci ile ilgili tüm yönerge ve yönetmelikler, öğrenci klüpleri ve etkinlikleri  ile ilgili bilgiler verilecektir.

Birinci Sınıf Öğrencilerine Öğrenci Kartlarının (Kampüs Kart) Dağıtımı

Birinci sınıf öğrencileri öğrenci kartlarını (Kampüs Kart) 07.09.2015-11.09.2015 tarihleri arasında Haydarpaşa Kampüsünde kurulan Denizbank standlarından alabilirler. Bu tarihten sonra kampüs kart dağıtımı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (Göztepe Kampüsü) yapılacaktır.

Birinci Sınıf Öğrencilerine İETT İndirimli Seyahat Kartlarının Dağıtımı

Birinci sınıf öğrencileri İETT indirimli seyahat kartlarını Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan alabilirler.