Doç.Dr. Özlem BİNGÖL ÖZAKPINAR’ın Doğa Koleji Öğrencileri ile Proje İşbirliği Başarısı

Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem BİNGÖL ÖZAKPINAR’ın danışmanlığında, 09.10.2017-15.01.2018 tarihleri arasında Özel Halkalı Atakent Doğa Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri Ömer KESKİN ve Anton Grebenov tarafından yürütülen “KANSERİ YENEN MUCİZE: GRİFOLA FRONDOSA MANTARININ C VİTAMİNİ İLE DANSI” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından düzenlenen 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda jüri değerlendirmesi sonrası Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazanmıştır. Türkiye genelindeki Doğa Koleji okullarından TÜBİTAK yarışmasına toplamda 327 adet proje başvurusu yapılmış, bunlardan 17 tanesi Türkiye'deki çeşitli Bölge sergilerine davet edilirken, bu projelerden sadece 4 tanesi Biyoloji alanından seçilmiştir. Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, Bölge finallerinde başarılar diliyoruz.