Eczacılık Fakültesi

Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu, Uluslararası Nöropsikofarmakoloji Birliği'nin (CINP) Eğitim Komitesi üyeliğine yeniden seçildi

Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Psikofarmakoloji Araştırma Birimi Başkanı Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu, Uluslararası Nöropsikofarmakoloji Birliği'nin (CINP; The International College of Neuropsychopharmacology) Eğitim Komitesi üyeliğine yeniden seçildi.

Dünya genelinde alanında uzman 18 araştırmacıdan oluşan CINP Eğitim Komitesi’ne Türkiye’den ilk kez 2016-2018 dönemi için üye olarak seçilen Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu 2018-2020 yılları için yeniden bu göreve uygun görülmüştür.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.08.2018 13:34:00 tarihinde güncellenmiştir.