Prof.Dr.Feyza Arıcıoğlu Uluslararası Nöropsikofarmakoloji Birliği Eğitim Komitesi üyeliğine seçilmiştir.

CINP Eğitim Komitesi; dünya genelinde psikiyatrist, nörolog, farmakolog klinisyen ve temel bilimcilere ve diğer ilgili sağlık uzmanlarına nöropsikofarmakolojinin temel ve uygulama alanlarıyla ilişkili bilgi aktarımı sağlanması, bu amaçla uluslararası düzeyde kurslar, workshop’lar, kongreler ve sempozyumların düzenlenmesi ve eğitim materyallerinin hazırlanması hususlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

Dünya genelinde alanında uzman 18 araştırmacıdan oluşan Eğitim Komitisi’ne ilk kez Türkiye’den bir üye seçilmiştir. Halen Psikofarmakoloji Derneği Uluslararası İlişkiler Sorumlusu ve aynı derneğin Uluslarası Eğitim Sorumlusu olarak çalışmakta olan Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu’nun bu yeni göreve uygun görülmesi; fakültemiz ve üniversitemizin uluslararası eğitim platformunda temsiliyeti bakımından da önem arz etmektedir. Prof. Arıcıoğlu ve ekibi Avrupa Nöropsikofarmakoloji Birliği'nden 2 (ECNP; European College of Neuropsychopharmacology) ve CINP’den 1 çalışmaları ile bu yıl toplam 3 uluslararası ödülün de sahibi olmuştur. Hocamızı yeni görevinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.