MUPSA, EPSA'nın Yıllık Kongresine Katıldı

EPSA (European Pharmaceutical Students' Association)nın bu yıl 40.yılını da kutladığı yıllık kongresi Slovenya’nın Kranjska Gora şehrinde gerçekleştirmiş ve MUPSA bu kongrede resmi delegeler olan EPSA İletişim Sekreteri (LS) Baran Arslan ve Sosyal Etkinlik Koordinatörü Zafer Çolak tarafından temsil edilmiştir. Teması “Healthcare, an innovative approach” olan kongre de Avrupa'nın birçok farklı yerinden gelen konuşmacı ve eğitmenler ile birlikte 35 farklı ülkeden gelen 300'ü aşkın öğrenci sağlıktaki inovatif yaklaşım hakkında bilgi sahibi olmuştur. MUPSA'nın aktif olarak söz aldığı General Assembly'de lehimize bir çok kararın alınmasının sağlanması yanında Türkiye’nin EPSA içinde sosyal medyayı en aktif kullanan ülkelerden biri olarak seçilmesine de öncülük etmiştir. Gelecek dönem takım seçimlerinin ve etkinliklerin ev sahiplerinin belirlendiği kongrede MUPSA’dan Simge Sarı ve Zafer Çolak’ın yer aldığı organizasyon komitesi 2018 yılında İzmir’de Yaz Üniversitesini düzenlemeye hak kazanmıştır. Zengin bir eğitim ve sosyal program içeren EPSA kongreleri öğrencilerin ufkunu geliştirmeyi amaçlayan ve Avrupa’nın dört bir yanından öğrencileri bir araya getiren yenilikçi kongrelerdir. EPSA'nın yakın zamanda düzenleyeceği etkinlikler; EPSA Summer University 2017 Portekiz, EPSA Autumn Assembly 2017 Çek Cumhuriyeti EPSA Annual Congress 2018 Hollanda, EPSA Summer University 2018 İzmir, EPSA Autumn Assembly 2018 Sırbistan’da gerçekleştirilecektir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 08.05.2017 10:10:03 tarihinde güncellenmiştir.