MUPSA AntiStres Günü Etkinliği

Fakültemiz öğrenci kulübü MUPSA’nın yeni  binamızdaki ilk büyük kulüp faaliyeti olan “Anti-Stres Günü” etkinliği 27 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin açılış konuşması dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından yapılmıştır. Dekanımız konuşmasında yeni fakülte binamızdan, yapılan etkinliğin yeni binamızdaki ilk ve önemli etkinlik olmasından bahsetmiştir. Ayrıca konuşmasında stresin önüne geçmede yoga, kitap okuma, sanat, spor ve kültür etkinliklerinin yapılmasının önemini vurgulamıştır. Etkinlik, Fakültemiz Farmasötik Kimya Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Aslı Türe’nin “Moleküler Stres”, Florame Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Fatma Apaydın’ın ‘’Aromaterapi ve Yaşam Kalitesi” konulu sunumları ile devam etmiştir. Eğitmen Dilek Kara tarafından düzenlenen Arometerapi Atölyesi, Eğitmen Deniz Atmaca  tarafından düzenlenen Yoga Atölyesi ve EğitmenNeşe Doğan tarafından düzenlenen Zumba Atölyesi ile sonlanan Anti-Stres Günü’nde öğrencilerimiz çeşitli sunum ve aktivitelerle stres hakkında bilgi sahibi olmuşlar ve stresi yenme konusunda çeşitli teknikleri öğrenmişlerdir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.12.2019 21:16:06 tarihinde güncellenmiştir.