FarmAkademi Kulübü'nden Kariyer Etkinliği

FarmAkademi Kulübü 25 Aralık 2019 tarihinde AİFD Sağlık Politikaları Müdürü Emre Yarcı'yı fakültemizde misafir etmiştir. Türk insanının yeni ve orijinal ilaçlara erişimini sağlamak ve ülkemizdeki sağlık sorunlarına etkili çözümler bulunmasına katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD), sağlık alanında 'etik ve şeffaf' bir ortam oluşturmak için çalışmalarını sürdürmektedir. AİFD Sağlık Politikaları Müdürü Ecz. Emre Yarcı dernek hakkında merak edilen tüm soruları cevaplamak üzere öğrencilerimizle Amfi 1'de bir araya gelmiştir. Etkinlikte Ecz. Emre Yarcı farmakovijilanstaki çalışmalarını ve bulunduğu pozisyona gelebilmek için planladığı kariyer gelişimini öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Farmakademi AİFD.jpg (218 KB)

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 27.12.2019 12:21:52 tarihinde güncellenmiştir.