Fakültemizde “İlaç, Eczacılık ve Eczacı Adaylarına Öneriler” başlıklı Öğrenci Söyleşisi düzenlendi

Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen ve Eczacının Sesi Elektronik Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı  Ecz. Hakan Gençosmanoğlu Öğrenci Söyleşileri kapsamında “İlaç, Eczacılık ve Eczacı Adaylarına Öneriler” başlıklı toplantıda Fakültemiz öğrencileri ile bir araya geldiler. Amfi-4’de gerçekleşen etkinliğe özellikle 4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz katılarak eczacılık mesleğinin gelecekteki önemi ve yeni istihdam alanları hakkında konuşmacılardan detaylı bilgi alma fırsatı yakaladılar. Etkinlik sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı Dekanlığımız tarafından hazırlanan teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.02.2019 14:52:21 tarihinde güncellenmiştir.