Fakültemizde Resim ve Gitar Kursları

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanlığı'nın ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği'nin desteğiyle, Farmakademi Kulübü'nün okulumuz öğrencilerine yönelik yaptığı resim kursu devam ediyor. Resim derslerini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'den Öğr.Gör. Ümit Gezgin vermektedir. Farklı sınıflardaki eczacılık öğrencilerinden oluşan 10 kişilik grup, her hafta cuma günü Ahmet Keleşoğlu Labaratuvarı Derslik 2'de çalışmalarına devam etmektedir.

Yine Farmakademi Kulübü'nün organize ettiği ve fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Osman Ziya Sayhan'ın eğitim verdiği, öğrencilerimizin ders dışında da kendilerini geliştirmesini amaçlayan gitar kursu her hafta Mustafa Nevzat Salonu'nda gerçekleştirilmektedir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 15.03.2014 09:04:43 tarihinde güncellenmiştir.