MÜSEM Sertifikaları Eczacılara Törenle Dağıtıldı.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, İstanbul Eczacı Odası ve MÜSEM işbirliğiyle hazırlanan ve 1 yıl süren eğitim programı 7 Mart 2014 günü yapılan sertifika töreniyle sona erdi. İstanbul Eczacı Odası Eğitim Komisyonunun girişimleriyle fakültemiz öğretim üyelerinin hazırladığı Yeniden Okullu Oluyoruz başlıklı güncel eczacılık eğitimi 16 Şubat 2013 tarihinde başladı ve 4 modül şeklindeki toplam 120 saatlik program 8 Aralık 2013 tarihinde tamamlanmış oldu. İki modülü tamamlayanların sertifika almaya hak kazandığı eğitimde 63 eczacı sertifika, 29 eczacı da katılım belgesi aldı. Eczacı Odası’nın Mecidiyeköy’deki binasında gerçekleştirilen sertifika töreni öncesi Dr. Ecz. Buket Aksu Geleceğin Eczacısı konulu renkli bir sunum yaptı. Ardından kokteyl eşliğinde Oda ve MÜSEM yöneticileriyle birlikte eğitmen öğretim üyelerimiz ve dekanımız tarafından Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM)’nin tasarladığı şık sertifikalar dağıtıldı. Tören sonunda talep üzerine eğitimlere devam etme kararı alındı.

Etkinlikle ilgili İstanbul Eczacı Odası'nın haberine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.03.2014 06:58:38 tarihinde güncellenmiştir.