MUPSA Dünya AIDS Günü Etkinliği için Tepe Natilus'taydı.

1 Aralık Dünya AIDS günü kapsamında MUPSA Halk Sağlığı takımı yeni bir çalışma ile karşımızdaydı. Günün simgesi kırmızı renkteki kurdeleleri takarak kampüste bilgilendirici broşürler dağıttılar. Gün sonunda orta bahçede kırmızı renkli kıyafetleriyle çektirdikleri fotoğraflar ilgiyle karşılandı. Aynı zamanda hazırladıkları slayt fakültemizin Öğrenci İşleri Bürosu ekranında aktif olarak gösterimdeydi.

AIDS bilinçlendirme çalışması fakültemizin ardından 2 Aralık günü Kadıköy'deki Tepe Nautilus adlı Alışveriş Merkezinde devam etti. Öğrencilerimiz beyaz önlükleriyle alışveriş merkezindeki ziyaretçilere, hazırladıkları broşürleri dağıtırken, onlara hastalık hakkında bilinmeyenler konusunda da bilgi verdiler. Bu projede emeği geçen MUPSA Halk Sağlığı Koordinatörü Furkan Kuznek ve takım arkadaşları Begüm Çağan, Burçin Kılıç, Simge Sarı ve Sedanur Üner'e teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 21.12.2014 13:18:03 tarihinde güncellenmiştir.