Marmara Eczacılık Kulübüyle SANDOZ Gezisi

Fakültemizin aktif kulüplerinden Marmara Eczacılık Kulübünün organize ettiği fabrika gezisinde 30 kadar öğrencimiz Sandoz İlaç Gebze Üretim Tesislerini gezdiler. Çok sıcak bir şekilde ağırlanan öğrencilerimize fabrikanın üretim alanları gezdirildi, ilaç üretim aşamaları gösterildi. Yaş ve kuru granülasyon, akışkan yataklı sistemler, şeker kaplama, ambalajlama ve analiz laboratuvarı yerinde gezildi. Sandoz ve Novartis firmalarının sektördeki yerleri ile iş ve staj olanakları sunumlarla anlatıldı. Gezinin düzenlenmesinde büyük emeği geçen öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Sevgi KARAKUŞ ve Sandoz Gebze-2 Katı Üretim bölümü yöneticilerine çok teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.05.2014 06:25:33 tarihinde güncellenmiştir.