Hasta Bilgilendirme Yarışması

Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından 29-31 Mart 2013 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan Hasta Bilgilendirme Yarışmasında fakültemiz adına yarışacak adayı belirlemek üzere 4 Mart 2013'te fakültemiz elemeleri yapıldı. Farmasötik Bakım Birimi tarafından organize edilen yarışmaya 7 aday başvurdu. Kurayla yarışan adaylardan 5. sınıf öğrencisi Hazal Kayıran birinciliği alarak Ankara'daki yarışmada temsil hakkını kazandı. İkinciliği ve üçüncülüğü ise 4. sınıf öğrencilerimiz Aylin Korkusuz ve Tuğba Güner aldı. Yarışmaya katılan tüm adaylara, hasta rolünü oynayan tiyaro kulübü öğrencimize ve Juri üyeleri Prof.Dr. Fikret V. İzzettin, Prof. Dr. Göksel Şener, Doç.Dr. Mesut Sancar, Doç.Dr. Kübra Elçioğlu, Yrd. Doç.Dr. A. Özer Şehirli, Yrd.Doç.Dr. Filiz Özdemir, Uzm.Ecz. Belkıs Ünver, Uzm.Ecz. Aylin Sancar ve Klinik Eczacılık BD Doktora öğrencilerine teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.03.2013 08:21:12 tarihinde güncellenmiştir.