Öğrencilerimiz Zet Farma Lojistik'i gezdiler.

Bu sene yeni kurulan öğrenci kulüplerimizden Dinamik Eczacılar Kulübünün organizasyonuyla gerçekleştirilen gezide öğrencilerimiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Elçioğlu eşliğinde Zet Farma Lojistik firmasını gezdiler. Zet Farma tüm ilaçların imalatından ve primer ambalajlanmasından sonra sekonder ambalajlanma yapılmak üzere geldiği, Mümessillik Ecza Deposu (MED) olarak adlandırılan depolardan biridir. Bazı firmalar ilaçlarını ürettikten sonra kendi MED'ini de kurabilmektedirler. Öğrencilerimiz Zet Farma Lojistik’in depolama, dağıtım, sekonder ambalajlama ve antrepo alanlarını gezip bilgi alma imkanı buldular. Tüm sunumlardan sonra öğrencilerimize ev sahipliği yapan Reckitt Benckiser firmasına ait depo gezildikten sonra fakülteye dönüldü.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 01.01.2014 15:31:39 tarihinde güncellenmiştir.