Yeni Kayıt Dönemi ve Birinci Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon Toplantıları

2013 yılında ÖSYM tarafından fakültemize yerleştirilen öğrenciler 6 Eylül 2013 tarihinde Göztepe Yerleşkesi’ndeki Spor Salonunda kayıt işlemlerini tamamladılar. Dekan, Dekan Yardımcısı, Fakülte Sekreteri ve Öğrenci İşleri personelinin gün boyu hazır bulunduğu kayıt gününde öğrencilerimiz için özel olarak tasarlanmış bez çantaların içinde Eğitim-Öğretim Rehberi, Fakülte Tanıtım CD’si ve İlaç Rehberi Vademecum armağan edildi.

2013-2014 Eğitim—Öğretim Yılında fakültemize kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine fakültemizi tanıtmak ve bilgilendirme yapmak üzere 23 Eylül ve 4 Ekim 2013 tarihlerinde iki toplantı düzenlendi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ilk toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag fakültemizin genel tanıtımını yaparak ön plana çıkan özelliklerinden bahsetti. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar eğitim-öğretim lisans ve sınav yönetmeliğinden, sınamalı öğrenci uygulamasından, ders seçebilme kriterlerinden, çift anadal ve yandal imkanlarından ve harfli başarı notu sisteminden bahsetti. Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Kübra Elçioğlu fakültenin sosyal etkinliklerinden, öğrenci kulüplerinden ve duyuru sisteminden söz etti. Fakülte Sekreteri Erkan Çetin öğrenci disiplin yönetmeliğinden örnekler verdi. Son olarak söz alan Öğrenci İşleri Şefi İnci Cem öğrenci işleri bürosuyla iletişimi ve genel kuralları anlattı. Yaklaşık 1.5 saat süren toplantının sonunda öğrenciler sorularıyla kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştılar.

4 Ekim 2013 tarihinde yapılan ikinci toplantıda yaklaşık 1 saat boyunca öğrencilerin özellikle eğitim ve uygulamalara ilişkin sorularına dekan yardımcıları daha ayrıntılı cevap verebilme imkanı buldular.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.10.2013 08:49:21 tarihinde güncellenmiştir.