Uzm.Ecz. Belkıs Ünver'in Emeklilik Töreni

Fakültemize uzun yıllar hizmet etmiş olan Uygulama Eczanesi sorumlusu Uzm. Ecz. Belkıs Ünver 3 Temmuz 2013 tarihinde fakültemizde düzenlenen törenle emekliye ayrıldı. Dekan Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag’ın açılış konuşmasının ardından Ünver’e fakültemiz tarafından hazırlanan plaket ve çiçek takdim edildi. Yine kuruluşundan beri aktif görev aldığı Mezunlar Derneği tarafından hazırlanan plaket Dernek Başkanı Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel tarafından takdim edildi. Belkıs Ünver için hazırlanan barkovizyon gösterisi izleyenlere duygulu dakikalar yaşattı. Ardından kürsüye gelen Ünver duygularını ifade ettiği bir teşekkür konuşması yaptı. Anabilim dallarının hediye takdimi ve konukların özel anılarını paylaşmalarıyla devam eden etkinlik dekanlığımızda verilen öğle yemeği ikramıyla sona erdi. Törene fakültemizin birçok akademik ve idari personelinin yanı sıra, emekli öğretim üyelerimiz, Ünver’in arkadaşlar ve ailesi de katıldı.

Uzm. Ecz. Belkıs Ünver 1972 yılında eczacılık lisans eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Abbott İlaç Fabrikası Kalite Kontrol Laboratuvarı’nda dört yıl çalışmıştır. 1976-1985 yılları arasında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. 1985 yılından bu yana Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Uygulama Eczanesi’nde çalışmaya devam etmektedir. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği’nin kuruluşundan itibaren bu dernekte çalışmış olup halen bu derneğin yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir. Ayrıca, diğer çeşitli sivil toplum örgütleri ve derneklerde de yönetim kurulu üyeliği, burs komisyonu üyeliği ve sosyal sorumluluk projeleri paydaşlığı yapmaktadır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 13.07.2013 17:43:36 tarihinde güncellenmiştir.