Lise Öğrencileri Fakültemizi Gezmeye Devam Ediyor

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere fakülteleri ve meslekleri tanıtmak amacıyla düzenlenen geziler kapsamında fakültemize olan ilgi devam ediyor. 11 Nisan 2013 tarihinde fakültemizi ziyaret eden Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi öğrencileri tarihi binamızda keyifli saatler geçirdiler. Yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubunda yer alan öğrencilerden Ece’nin velisi olan öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Sevgi Karakuş’un özel ikramıyla karşılanan gruba Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar fakültemizi ve eczacılık mesleğini tanıtan 45 dakikalık bir sunum yaptı. Ardından, aynı liseden mezun olan iki öğrencimiz sınava hazırlık sürecinden ve fakültemizdeki öğrencilik hayatından örnekler sundu. İletişim Komisyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Rabia Oba’nın eşliğinde fakülteyi gezen öğrenciler öğle yemeğinin ardından güzel anılarla fakültemizden ayrıldılar.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 16.04.2013 18:17:20 tarihinde güncellenmiştir.