MUPSA'dan İlaç Bilgilendirme Kapmanyası

Fakültemizin aktif gruplarından MUPSA bu sefer bambaşka bir etkinlikle karşımızdaydı. Haydarpaşa Yerleşkesinin girişine stant kurarak, gelen öğrencilere ilaçlar ve kullanımları hakkında sorular yöneltildi, doğru cevap verenlere ödüller dağıtıldı. Tüm soruların doğru cevapları da anlatılarak öğrenciler arasında genel bir bilinç oluşturulmaya çalışıldı. Yer yer renkli görüntülere de ev sahipliği yapan etkinliğin koordinasyonunu MUPSA Eğitim Koordinatörü Naz Çakır ve MUPSA başkanı Rabia Sena Türker üstlendi. Yaklaşık 70 eczacılık, tıp, diş hekimliği, hukuk, hemşirelik ve ebelik öğrencisine ulaşan MUPSA Eğitim Grubunun bu etkinliğine 1. sınıf öğrencilerinin aktif katılımı daha yoğun oldu. Uluslararası eczacılık projeleri ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren MUPSA’nın ilk halk sağlığı kampanyası olan bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda daha aktif ve kapsamlı bir şekilde sürdürüleceği ifade edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 26.05.2013 06:37:48 tarihinde güncellenmiştir.