E-Gelişim Eğitimi ve Çalıştayı Gerçekleştirildi.

MUPSA ile E-Gelişim Eğitimi Fakültemizdeydi.

Ecz. Cemaleddin Saraç önderliğindeki eğitim programı Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği (TEKB)'nin katkılarıyla 23 Kasım Pazar günü Fakültemizin tarihi salonu Mustafa Nevzat'ta gerçekleştirildi. MUPSA dönem saymanı Necdet Can Özyıldız tarafından düzenlenen etkinliğe 40 öğrencimiz katıldı. Eğitimde gençlik projeleri, hibeler, proje yazımı ve geliştirmesindeki aşamalardan bahsedildi. Bunun yanı sıra interaktif olarak gruplara ayrılıp proje yazma atölyesi gerçekleştiren öğrencilerimiz, aralardaki eğitici oyunlar ile son derece keyifli bir gün geçirdiler. Gün sonunda MUPSA dönem başkanı Naz Çakır tarafından Ecz.Cemaleddin Saraç'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Detaylı fotoğralar ve bazı oyunların videoları için buraya tıklayınız.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 01.12.2014 07:50:58 tarihinde güncellenmiştir.