Ecz. Atilla Öztürk ile Sanayi Eczacılığı

Fakültemizin üçüncü dönem mezunlarından ve Matsan İlaç AŞ'nin sahibi Ecz. Atilla Öztürk 22 Aralık 2014 tarihinde fakültemizdeydi. Farmakademi Kulübünün gerçekleştirdiği 4. kariyer günü etkinliği kapsamında öğrencilerimizle buluşan Sn. Öztürk, fakülte yıllarından ilaç sektöründeki girişimciliğine uzanan öyküsünü özetleyerek, sanayide kariyer planlayan öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Türkiye'de aerosol üretiminin öncülerinden olan ve bir önceki dönem Mezunlar Derneği Başkanlığı yapmış olan Atilla Öztürk'e, 1 saate yakın konuşmasının sonunda Kulüp Başkanı Raika Dokuyucu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 03.01.2015 17:12:17 tarihinde güncellenmiştir.