KOSGEB Girişimcilik Kursu

Öğrenci kulüplerimizden FarmAkademi Kulübü'nün girişimiyle organize edilen, öğrencilerimize yönelik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, 14-30 Mayıs ve 12-21 Haziran 2014 tarihlerinde iki ayrı eğitim grubu olarak fakültemizde gerçekleştirildi. Toplam 60 öğrencimizin katıldığı KOSGEB eğitimlerinde, katılımcılara girişimcilik, proje ve kredi başvuruları, muhasebe, iş planı hazırlama, danışmanlık, şirket çeşitleri ve şirket kurma, iş hayatında kısa ve uzun vadeli planlar yapabilmek gibi konuları hakkında eğitimler verildi. Kursa yeterli katılımı sağlayanlar sertifika almaya hak kazandı. Sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimiz KOSGEB'in sağlamış olduğu, 30 bin TL hibe ve 70 bin TL faizsiz kredi hakkından yaralanabilecekler.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.07.2014 05:23:52 tarihinde güncellenmiştir.