Marmara Eczacılık Kulübünden 3'lü Kariyer Günleri

Marmara Eczacılık Kulübü'nün ardarda düzenlediği Eczacılık Kariyer Günlerinin ilkinde 7 Mayıs 2013 tarihinde Galenos Ecza Deposu Genel Müdürü Volkan Öztürk öğrencilerimize eczane açma aşamasında eczacıların karşılaşacağı sorunlardan ve depo olarak sağlanan imkanlardan bahsetti. İlaçla ilgili alımlar, vade ve ödemeler hakkında bilgiler verdi. 8 Mayıs'ta gerçekleştirilen ikinci günde Mali Müşavir Adem Önder; gelir vergisi ve SGK uygulamaları ile ilgili bilgiler verdi. 9 Mayıs'ta yapılan son etkinlikte Ecz. Habip Baran; eczane eczacılığıyla ilgili karşılaşılan problemler ve çözümleri hakkında bilgilerini paylaştı . Eczane stjları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Eczacılık Kariyer Günleri'ne katılan öğrencilere Eczacılık Kulübü tarafından katılım belgeleri verildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 14.07.2013 09:38:44 tarihinde güncellenmiştir.