Staj Bilgilendirme Toplantısı

Fakültemizin Staj Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Azize Şener tarafından 21 Nisan 2014 tarihinde staj bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bu sene ilk kez yaz stajı yapacak olan 2. Sınıf öğrencilerimize yönelik toplantıda geçen yıllarda olduğu gibi staj başvuru ve uygulama sürecine yönelik önemli bilgiler aktarıldı. Staj komisyonunu da tanıttığı toplantıda Sn. Şener, sigorta koşulları, zorunlu staj süresi, staj defterinin doldurulması, staj alanları gibi birçok konuya değindi. Toplantıya Staj Komisyonu üyesi olarak katılan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar da, özellikle hastane ve sanayi stajları hakkında öğrencilerin sıkça sorduğu sorulara dair bilgiler aktardı.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 04.05.2014 08:59:07 tarihinde güncellenmiştir.