Staj Bilgilendirme Toplantısı

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı sonunda ilk kez yaz stajı yapacak olan 2. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 6 Mart 2015 tarihinde bir Staj Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Staj Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Azize Şener tarafından düzenlenen toplantıya Staj komisyonunun diğer üyeleri de katıldı. Toplantıda Sn. Şener tarafından Fakültemizin Staj Uygulama Yönergesi, staj başvuru süreci, gerekli olan evraklar, sigorta işlemleri, eczane, sanayi ve hastanede staj yapma koşulları, staj süresi, staj defteri, raporların doldurulması, onay işlemleri gibi birçok konuda bilgi verildi. Staj Komisyonu üyeleri tanıtıldı. Ayrıca Uzm. Ecz. Aylin Sancar tarafından Uygulama Eczanesi Stajının içeriği hakkında da bilgi aktarıldı. Toplantı öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.03.2015 06:30:44 tarihinde güncellenmiştir.